-->

ទឹកក្រូច​ច្របាច់​អាច​ធ្វើឲ្យ​ធ្មេញ​សឹក

តាម​ការសិក្សា​របស់​សាកលវិទ្យាល័យ​រ៉ូ​ឆេ​ស្ទើរ (Rochester University) របស់​សហរដ្ឋអាមេរិក​បាន​ដាស់តឿន​ថា ទឹកក្រូច​ច្របាច់​អាច​ជា​ជាតិ​អាស៊ី​ដ ដែល​ធ្វើឲ្យ​កាត់ធ្មេញ រហូត​ដល់​សឹករេចរឹល​បាន​ខ្លាំង​ជាង​ការ​ខាត​ធ្មេញ​ឲ្យ​ស​ទៅ​ទៀត ។​ ទឹកក្រូច​ច្របាច់ ធ្វើឲ្យ​អញ្ចាញធ្មេញ​បាត់បង់ ភាពរឹងមាំ រហូតដល់ ៨៤ ភាគរយ ក្រៅពីនេះ រួម​ទាំង​ទឹកក្រូច​មាន​ជាតិ​ហ្គាស់ ឬ​ភេសជ្ជៈ​ដែល​មាន​សមាសធាតុ​ផ្សំ​សារធាតុ​សូ​ដា ថែម​ទៀត ។ ហេតុនេះ ទើប​ធ្វើឲ្យ​វា​បំប្លែង​ជាតិ​អាស៊ីដ និង​ធ្វើឲ្យ​អន្តរាយ​ដល់​សុខភាព របស់​អញ្ចាញធ្មេញ​ផងដែរ ៕

0 Response to "ទឹកក្រូច​ច្របាច់​អាច​ធ្វើឲ្យ​ធ្មេញ​សឹក"

Post a Comment

Interest relate

loading...

Entri Populer